Hoe zorg je voor de beste oogwimpers?

We geven onze oogwimpers graag aandacht net zoals we veel tijd besteden aan onze huid en haar. Maar naast het gebruik van mascara, het aanbrengen van krullende en langere wimpers, moeten we ook zeker niet vergeten dat je je wimpers vooral gezond houdt! In dit artikel geven we je enkele tips om jouw wimpers de aandacht te geven die ze verdienen.

Zorg voor de juiste reiniging van je wimpers

Het is erg belangrijk om jouw wimpers op de juiste manier te reinigen. Hiervoor kan je dezelfde oliereiniger of balsem gebruiken die je normaal gesproken voor je gezicht gebruikt om make-up te verwijderen. Mocht je te maken hebben met een hardnekkige mascara of kwetsbare wimpers, dan kan je in plaats daarvan een crème-reiniger overwegen. Crèmereinigers zijn namelijk veel zachter voor de wimpers en zo zorg je ervoor dat je niet teveel trekt aan je wimpers om de mascara te verwijderen.  Door middel van het gebruik van crème-reiniger, een scheutje water en een vochtig watje kan je gemakkelijk al jouw soorten mascara verwijderen.

Conditioneer je wimpers

Om je wimpers echt de zorg te geven die ze verdienen, kan je proberen om je wimpers te conditioneren op dezelfde manier zoals je dagelijks voor je huid zou doen. Door middel van het aanbrengen van natuurlijke oliën en vochtinbrengende crèmes houd je je wimpers gezond, lang en sterk! Het conditioneren van je wimpers kan je elke avond na het schoonmaken doen.

Wil je wimperverf bestellen die binnen tien minuten is aangebracht en jou wekenlang een goed dekkende, houdbare tint geeft die licht en ook nog eens waterbestendig is? Met de wimper- en wenkbrauwverf van Refectocil zorg je ervoor dat je slechts eenmaal jouw wimpers van een laagje mascara voorziet en er vervolgens niet meer over hoeft na te denken. Ideaal voor tijdens je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *