Geen categorie

Hatland, welkom in het land der hoofddeksels

Een hoofddeksel dragen is een statement maken. Een pet, muts of hoed is niet alleen functioneel. Het is ook een bijdrage aan je outfit en daarmee ook een bijdrage aan je look en imago. Dit beseffen ze bij Hatland voor 100%. En dit is ook de reden waarom Robert Ruesink uit Zwolle in 1992 een eigen hoedenzaak startte. Hij wou hoofddeksels creëren die comfortabel om dragen waren, die er mooi uitzagen en die de trends volgden. En dat is hem uitstekend gelukt. Hatland is momenteel internationaal gekend als één van de beste labels voor hoofddeksels.

Ga trendy door het leven met Hatland

Hatland produceert zowel mutsen als petten en hoeden en ook nog handschoenen erbij. Als je liefhebber bent van hoofddeksels, dan vind je bij dit label gegarandeerd wat je zoekt. Zij bieden zowel klassieke als moderne, hippe, stoere of romantische modellen aan. En je kunt de meeste van de hoofddeksels ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgen. Met andere woorden, je kiest perfect dat hoofddeksel dat bij je outfit van het moment past. Een lichte stro zomerhoed, een stijlvolle alpino muts, een lederen hoed of een pittig vissershoedje zijn maar enkele uit de vele mogelijkheden. De keuze is enorm en daardoor hoef jij als hoedenliefhebber nooit meer zonder hoed buiten te gaan. Eens je besloten hebt welke stijl je wilt aanhouden, heb je keuze uit diverse hoofddeksels. Ga ook eens kijken bij het grote assortiment handschoenen. Want zeg nu zelf, bij een stijlvolle hoed horen toch ook wel mooie handschoenen? Pas dan is je outfit helemaal compleet.

Een hoed, pet, muts of handschoenen online bestellen? Het kan perfect!

Een Hatland hoed bestel je eenvoudig online. Dankzij de filters op de webshop vind je snel en makkelijk het hoofddeksel of handschoenen naar keuze. Met een paar muisklikken doe je je bestelling en haal jij je favoriete hoed, pet of muts in huis. De levering duurt nooit lang. Zo kun je heel gauw met je nieuwe aanwinst uitpakken!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *