Fashion essentials voor elk seizoen

Iedereen heeft zijn eigen stijl. Een unieke samenkomst van elementen uit verschillende stijlen, een beetje extravagante smaak hier en daar, stoer of juist netjes, sportief, lekker casual of juist uitgebreid. Jouw favoriete kleuren, materialen en stijlen combineren zich samen tot één uniek evenwicht wat samenkomt tot jouw bijzondere stijl. Maar hoe uniek jouw smaak ook is, hoe anders of hoeveel verschillende elementen het ook combineert die normaal niet samengaan, hoeveel patronen op patronen of lijkend vloekende kleuren het ook samenbrengt – er zijn essentiele mode-items die iedereen nodig heeft. En die essentials zijn er voor elk seizoen, want je lichaamstemperatuur onderhouden is natuurlijk waar kleding eigenlijk in de eerste plaats om draait. We lopen het jaar met je door!

Lente

In de lente wil je genieten van geen jas aan hoeven, de warme wind tegen je aan voelen, maar je wil ook voorkomen dat je te snel de zomer in je bol hebt en dan verregend worden. Ga dus niet te ver hierin, maar blijf dicht bij het seizoen. Een lekker luchtig blousje is echt onmisbaar. Je kunt je warme winter broek aanhouden maar toch als het kan je jasje uit doen of op mooie dagen zelfs zonder jas naar buiten en de wind voelen. Als het op een broek aankomt, is de bermuda natuurlijk onmisbaar in de lente. Niet te warm, niet te koud, en als het wel wat aan de koude kant is kun je er gewoon een jasje overheen gooien. Simpel, stoer, en perfect voor het seizoen!

Zomer

In de zomer is een essentieel item natuurlijk zo koel mogelijke kleren. Denk aan een t-shirt, hemdje of een crop top voor dames. Een korte broek, en vooral: geen jas. Maar voor sommigen onder ons is dit juist in hartje zomer natuurlijk geen optie. Als je snel verbrand is het belangrijk dat je juist bedekt bent, en dan zonder dat je het te warm krijgt natuurlijk. Dan kun je je lente blouse weer uit de kast halen. Zo zie je maar, essentiele items komen keer op keer weer van pas. 

Herfst

De herfst is vergelijkbaar met de lente, maar als het herfst is neigen we toch sneller naar het winters gevoel vanwege de vele regenbuiten die ons koude kikkerlandje te bieden heeft. Een goede regenjas is dus het meest essentiele item wat we je aan kunnen raden voor het najaar. Kies een leuk kleurtje uit zodat je er toch nog goed uit ziet en het item matcht bij de rest van je stijl!

Winter

In de winter is het koud. Het belangrijkste wat je dan kunt doen is natuurlijk jezelf warm houden, ongeacht modieuze keuzes. Ongeacht je stijl, iedereen heeft een dikke winterjas nodig, en sommige stijlen zijn nu eenmaal warmer dan anderen. Houd jezelf dus warm en doe dit slim!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *