Geen categorie

Een prachtige kerstoutfit

Het is alweer bijna officieel winter. Dat betekent dat de feestdagen voor de deur staan en we de feestjes weer kunnen plannen. Natuurlijk ziet dat er dit jaar allemaal iets anders uit. We moeten ons immers aan de regels houden en op veilige afstand blijven. En dat betekent dat we vooral binnen ons eigen huishouden de feestdagen vieren. Maar dat is daarom nog niet een minder feestje. Tijd dus om alles uit de kast te trekken en je helemaal klaar te maken. Waar is die feestoutfit?

Tijd voor iets nieuws?

Ieder jaar keert diezelfde vraag weer terug? Trekken we iets uit de kast wat we al hebben of gaan we voor iets nieuws. Nu moet ik zeggen dat ik me meestal schuldig maak aan het tweede. Maar je hoeft heus niet altijd iets nieuws te kopen om er flitsend uit te zien. Met items die je al hebt, kan je ook een nieuwe outfit in elkaar zetten. Zo is het toch een beetje nieuw.

Wat past bij je?

Wanneer je toch voor iets nieuws kiest, is het handig om te kijken wat bij je past. verschillende lichaamsvormen worden namelijk door verschillende kledingstukken, pasvormen en prints gecomplimenteerd. Het internet staat vol met artikelen over wat waar bij past. werp daar een blik op voor wat inspiratie maar laat je er niet door leiden. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in de outfit die je draagt. Dan past het sowieso bij je.

Vormen met een korset

Wil je graag de outfit van je dromen aan maar durf je niet zo goed, voel je je onzeker over je lichaam? Nergens voor nodig. Maar jij weet net zo goed als ik dat men dat wel kan zeggen maar dat je soms niet zo tegen jezelf aankijkt. Met een korset creëer jij de vorm die je wilt. Strakke jurk? Die draag jij deze kerst gewoon. Helemaal vol zelfvertrouwen. Dat staat toch het allermooist. Kijk ook hier voor de mooiste Grote maten mode .

Maak het af

Stijl je outfit met de juiste accessoires. Tijdens de feestdagen mag dat best een beetje meer dan anders. Met een mooie ketting, schoenen en een fraai make-upje voel je het speciale gevoel dat deze tijd van het jaar altijd met zich meebrengt. Ook al zit het dit jaar allemaal iets anders in elkaar. Je hebt al die tierlantijntjes niet nodig, je bent mooi van jezelf. Maar het is altijd leuk om iets extra’s te doen, dus waarom niet. Dat haalt ons meteen een beetje uit de ‘thuis-zit-sleur’. En als de kerstdagen voorbij zijn, kan je ontspannen met nachtkleding dames.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *