De schoenen van Vamos

Soms heb je behoefte aan iets nieuws. Omdat het daar de gelegenheid voor is bijvoorbeeld of omdat je gewoon jezelf een beetje wilt verwennen. Er is geen betere manier om dat te doen dan met een nieuw paar schoenen. Het is mooi én functioneel, dat maakt toch alles goed? Maar waar moet je zoeken? In deze blog vertel ik je over één van mijn favoriete merken en winkels op het gebied van schoenen: Vamos. Lees je mee?

Vamos als merk

Vamos is een schoenenmerk dat zich specialiseert in schoenen op maat. Dan denk je: Dat doen alle merken toch? Maar dat is niet zo. Bij Vamos kan je ook kiezen voor een specifieke wijdte voor je schoen bijvoorbeeld. Het merk is daarmee heel goed op orthopedisch gebied en voorziet ook in een orthopedische schoenencollectie. Eén van de dingen waar Vamos voor staat is ‘lief zijn voor je voeten’ een heel mooi standpunt en ook heel logisch. Te vaak gaan we daar overheen en kiezen we liever voor ‘mooi ongemak’ of een goedkopere schoen. En dat terwijl je voeten je de hele dag moeten dragen. Daar mag je best in investeren.

Voor hem en haar

Bij Vamos hebben ze dus een heel uitgebreid assortiment aan soorten schoenen. Van orthopedische schoenen tot sloffen en ook schoenen voor alledag. Maar daar houdt het niet op. Dit merk voorziet namelijk in schoenen voor zowel mannen als vrouwen. Dus wie je ook bent en wat je schoeisel behoefte ook is. Bij Vamos ben je aan het goede adres. Ze hebben prachtige merken in hun assortiment zoals Ara schoenen.

Schoen voor buiten en binnen

Deze brede collectie maakt het ook makkelijk winkelen. Heb je warme nieuwe pantoffels nodig voor de aanstaande wintermaanden? Je vindt sloffen in allerlei kleuren en modellen op hun overzichtelijke website. Maar wil je tijdens die wintermaanden ook wandelingen maken in onze prachtige Nederlandse natuur? Dan kan dat ook! Je kan gewoon bij dezelfde winkel terecht. Is dat even handig.

Als je een extraatje nodig hebt

Het mooiste aan Vamos is wel het orthopedische aspect. Zelfs wanneer je geen problemen in de basis hebt maar wel wat extra ondersteuning kan gebruiken, kan je hier een schoen uitzoeken die ruimte biedt aan bijvoorbeeld inlegzolen. En gelukkig kan je bij de meeste webwinkels bestellen, passen en als het dan toch niet goed zit, kan je het ook terugsturen voor een ander model of een andere maat. Superhandig!

Zo geef je jezelf deze feestmaanden een mooi cadeau met de schoenen van Vamos. Lief voor jezelf en voor je voeten. Mooi en praktisch. Deze schoenen hebben het allemaal. Voor welke set ga jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *